365 Capital heeft een belang genomen in Rojo Consultancy (“Rojo”), een toonaangevende aanbieder van consultancy, managed services en software diensten voor SAP-integratie en de observability van bedrijfsprocessen

Rojo is een strategisch partnerschap aangegaan met 365 Capital. Deze nieuwe samenwerking zal Rojo beter in staat stellen om haar doelen te bereiken en de voorkeurspartner op het gebied van enterprise-integratie te worden. Bovendien zal het de onderneming meer slagkracht geven om te voldoen aan de alsmaar toenemende vraag van haar klanten en de markt.

Met 365 Capital aan boord is Rojo klaar voor de volgende fase van het bedrijf: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Rojo. We zijn enorm onder de indruk van het bedrijf zoals het nu is en we kijken ernaar uit om samen met het management en het team van Rojo het bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Wij geloven dat Rojo perfect gepositioneerd is om aankomende jaren optimaal te kunnen profiteren van de verschillende positieve markt trends en zodoende haar leidende positie in de enterprise integratie markt kan verstevigen,” aldus Reinaert Molenaar van 365 Capital.

Lindenaar & Co trad op als adviseur van Rojo en coördineerde het gehele transactieproces, waaronder het opstellen van het informatie memorandum en financieel model, in kaart brengen van mogelijke investeerders, evalueren van biedingen, voeren van onderhandelingen en het coördineren van het due diligence traject.

Rojo Consultancy
Rojo Consultancy

Rojo is een toonaangevende en betrouwbare aanbieder van consultancy, managed services en software diensten voor SAP-integratie en de observability van bedrijfsprocessen. Rojo heeft een sterke positie in de markt voor enterprise integratie en biedt haar klanten een 360-graden dienstverlening om klanten volledig te ontzorgen van alle applicatie-integratiebehoeften. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld van een adviesbureau tot een end-to-end SAP integratiespecialist. Rojo heeft een breed scala aan diensten en strategische partnerships met toonaangevende softwareleveranciers zoals SAP, Coupa, SnapLogic en Splunk. Rojo heeft haar hoofdkantoor in Nederland en opereert wereldwijd vanuit kantoren in Nederland, Spanje en India.

365 Capital
365 Capital

365 Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op middelgrote goed gepositioneerde bedrijven, met het hoofdkantoor in Nederland, met strategisch en operationeel opwaarts potentieel. 365 Capital werkt samen met ambiteuze ondernemers en managementteams en ondersteunt actief haar portefeuillebedrijven bij het verbeteren van winstgevendheid en het versnellen van groei, zowel organisch als door overnames, om op die manier op lange termijn waarde te creëren.