Over ons

Lindenaar & Co is in 2005 opgericht door Paul Lindenaar om een alternatief te bieden voor de corporate finance afdelingen van banken en accountantskantoren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende, onafhankelijke corporate finance boutique in Nederland met een uitgebreid track record van Nederlandse en cross-border transacties.

Wij adviseren voornamelijk ondernemers, familiebedrijven en private equity partijen, alsmede andere belanghebbenden zoals ondernemingsraden op het gebied van overnames en (her)financieringen.

Wij besteden meer dan gemiddeld aandacht en tijd om de daadwerkelijke wens van de klant te definiëren. Ons daadkrachtige team van in-huis opgeleide professionals streeft er iedere keer naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit op basis van een informele, betrokken manier en met constructieve durf.

Door onze focus op de lange termijn relatie, in combinatie met onze proactieve marktbenadering, verwachten wij de komende jaren met Lindenaar & Co verder door te groeien.