DC Klinieken heeft zich geherfinancierd bij Investec Bank plc, zodat de komende jaren de financiering geen aandacht zal vragen en management zich vol kan richten om de beste kwaliteit zorg met persoonlijke aandacht te blijven aanbieden en de verdere groei van DC Klinieken te ondersteunen.

Lindenaar & Co heeft DC Klinieken, een keten van zelfstandige behandelcentra, begeleid bij het herfinancieren van haar bestaande faciliteiten. DC Klinieken is gespecialiseerd in verzekerde zorg rondom endoscopie, pijnzorg, radiologie en huid en allergie.

Na een competitief proces is er besloten om voor Investec Bank plc te kiezen. Investec Bank plc heeft de best passende oplossing geboden, met aantrekkelijke voorwaarden en maximale flexibiliteit en ruimte voor DC Klinieken om de beste zorg met persoonlijke aandacht te kunnen blijven leveren en ondertussen verder te groeien om landelijke dekking te bereiken.

Lindenaar & Co heeft DC Klinieken gedurende het gehele traject geadviseerd, inclusief verkenning van de opties, financiële analyse, het opstellen van het financieringsmemorandum, de structurering van de financiering, het benaderen van de juiste partijen als ook het uitonderhandelen van de voorwaarden.

DC Klinieken
DC Klinieken

DC Klinieken is een groeiende keten van zelfstandige behandelcentra in Nederland. Gestart als een radiologiecentrum in Amsterdam in 1995 is DC Klinieken uitgegroeid tot dé zorgverlener op gebied van endoscopie, pijnzorg, radiologie en huid en allergie, met 13 locaties door heel Nederland. DC Klinieken levert hoge kwaliteit zorg met persoonlijke aandacht en zo kort mogelijke wachttijden.