Investeringsmaatschappij Gimv heeft geïnvesteerd in Snack Connection, een leidende speler op het gebied van het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten en aanverwante artikelen.

Snack Connection heeft de ambitie om samen met Gimv de komende jaren door te groeien in de Europese markt door middel van het verder uitbouwen van bestaande klantenrelaties alsmede het aangaan van nieuwe partnerships in binnen- en buitenland.

Lindenaar & Co trad op als adviseur van Gimv en heeft Gimv geassisteerd bij het in kaart brengen van de notenmarkt, het identificeren van interessante partijen en het benaderen van deze partijen teneinde een samenwerking met Gimv te onderzoeken. Ook heeft Lindenaar & Co een actieve rol gespeeld in het transactieproces, waaronder inbegrepen het opstellen van de bieding, het voeren van onderhandelingen en het coördineren van het due diligence.

Profiel Gimv
Profiel Gimv

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij met ruime ervaring in private equity en venture capital. Het bedrijf is genoteerd op Euronext Brussel en beheert ongeveer €1,6 miljard (inclusief co-investeringspartnerships) aan investeringen in 50 portfoliobedrijven. Gimv identificeert ondernemende en innoverende bedrijven met een groot groeipotentieel en begeleidt ze in hun transformatie tot marktleiders.

Profiel Snack Connection
Profiel Snack Connection

Snack Connection is in 2010 opgericht door Perry van Otterloo (algemeen directeur) en Rens van Oostrum (financieel directeur) en levert private label-oplossingen voor de Europese retail- en B2B-markt. Snack Connection heeft een unieke positie en sterke klantenbasis in Nederland, beschikt over twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek (NL) en de organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers. Met haar brede aanbod van o.a. noten, pitten en zaden voorziet Snack Connection in de toenemende vraag naar gezonde voeding.