Lindenaar & Co adviseerde Cabture bij  het ophalen van groeifinanciering

De Amsterdamse scale-up Cabture gaat, naast de 100 reeds uitgeruste taxi’s, nog 500 additionele taxi’s van de Taxicentrale Amsterdam (“TCA”) voorzien van een Cabtab. De Cabtab is een interactieve tablet die passagiers onder meer toegang geeft tot entertainment, informatie en gratis wifi. Om de productie van de Cabtabs mogelijk te maken, heeft Cabture een lease-financieringsfaciliteit aangetrokken bij de Rabobank.

Lindenaar & Co heeft Cabture bijgestaan in het vinden van het juiste financieringskanaal en -vorm, de informatievoorziening naar de bank en de finale onderhandelingen.

Profiel Cabture
Profiel Cabture

Cabture, opgericht in 2014 en gevestigd in Amsterdam, biedt zowel on- als offline media voor reclame in de vervoersbranche. De offline dienstverlening bestaat uit het beplakken van taxi’s met advertentiematerialen. Middels haar online dienstverlening bereikt Cabture passagiers, van taxi’s en bussen, middels zelf ontwikkelde Cabtabs. De Cabtab van Cabture laat de passagier live TV streamen, bestellingen en reserveringen doen, nieuws en informatie van attracties raadplegen en biedt toegang tot wifi. Ook kan de passagier zijn telefoon opladen en een rating voor de taxirit achterlaten. Tevens kunnen horeca gelegenheden gemakkelijk taxi’s oproepen voor gasten middels het Cabtab systeem.