Netraco Groep heeft haar kredietfaciliteiten bij ABN AMRO geherfinancierd en tegelijkertijd additionele groeifinanciering aangetrokken.

Lindenaar & Co heeft de Netraco Groep, een groep fashion ondernemingen, begeleid bij het verkrijgen van een financiering die aansluit bij de seizoensinvloeden en groei van de onderneming. Tot de groep behoren de volgende merken/labels: Netraco, Goosecraft, Krakatau, Ibana, DNA-Amsterdam, SmashBox en NA-KD.

Na een competitief proces heeft huisbank ABN AMRO de meest passende oplossing kunnen aanbieden aan Netraco Groep. ABN AMRO Commercial Finance faciliteert de werkkapitaalbehoefte middels een voorraad- en debiteurenfinanciering. ABN AMRO Bank verstrekt de benodigde faciliteiten om de opstart van het seizoen (opstart van productie en transport naar Nederland) te financieren. De nieuwe financiering sluit aan bij de seizoenspatronen waaraan de fashion ondernemingen onderhevig zijn en voorziet tevens in de toekomstige groei.

Lindenaar & Co heeft Netraco Groep gedurende het gehele traject geadviseerd, inclusief de financiƫle analyse, structurering van de financiering, het benaderen van de juiste loketten bij de diverse financiers als ook het uitonderhandelen van de voorwaarden.

Profiel Netraco Groep
Profiel Netraco Groep

Deze succesvolle fashion groep is onder meer bekend door hun sterke signatuur in leren jassen (Goosecraft, DNA-Amsterdam en IBANA), en heeft een sterke positie als private label organisatie onder de naam Netraco. Onlangs heeft de groep een aantal opkomende merken toegevoegd, zijnde Krakatau en NA-KD.