Lindenaar & Co heeft Lindenhaeghe begeleid tijdens de overname van opleidingsinstituut FOI

FOI, een opleidingsinstituut gespecialiseerd in financiële dienstverlening en vastgoed, is vanaf nu onderdeel van de Lindenhaeghe Groep (Eikk Onderwijsgroep), een investering van Capital A. Deze overname markeert een belangrijke stap voor de Lindenhaeghe Groep en speelt in op de trend waarin financieel adviseurs hun dienstverlening opschalen naar een zakelijk niveau en zich richten op commercieel vastgoed.

Edwin, commercieel directeur van Lindenhaeghe Groep: “Wij hebben eerder al succesvol samengewerkt met FOI. FOI is met recht een kwaliteitsinstituut te noemen en wordt geroemd om de specialistische kennis, inhoudelijk sterke opleidingen en praktijkgerichte trainers. Wij zijn er heel blij mee zo’n sterke partij toe te mogen voegen aan ons bedrijf.”

Marleen van de Sande, operationeel directeur bij FOI: “We staan er goed voor en hebben de afgelopen jaren een stevig fundament neergezet waar we onder de vlag van Lindenhaeghe op voort kunnen borduren. Dankzij Lindenhaeghe kunnen we een kwaliteitsimpuls geven aan onze online opleidingen en gebruikmaken van het applicatielandschap waar Lindenhaeghe de afgelopen jaren flink in heeft geïnvesteerd. Daarnaast kunnen wij onze mooie opleidingen aan een breder publiek beschikbaar stellen. Daar kijken wij enorm naar uit.”

Lindenaar & Co trad op als adviseur voor Lindenhaeghe en had de leiding over verschillende aspecten van het traject, waaronder de ondersteuning bij het due diligence proces, het beheren van de dataroom en de onderhandelingen.

Lindenheaghe
Lindenheaghe

Lindenhaeghe is een Nederlandse financiële onderwijsinstelling die in 2005 is opgericht en sindsdien een prominente positie heeft verworven in de Nederlandse onderwijsmarkt. Lindenhaeghe biedt een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingsprogramma's aan, variërend van basisopleidingen tot gespecialiseerde cursussen. Het bedrijf heeft bovendien een online leerplatform ontwikkeld dat zowel individuele studenten als bedrijven de mogelijkheid biedt om hun medewerkers op te leiden en bij te scholen.

FOI
FOI

FOI is een educatief instituut dat een verscheidenheid aan opleidingen en cursussen aanbiedt, voornamelijk met een focus op vakgebieden zoals financiën en vastgoed. Deze educatieve opleidingen en cursussen worden hoofdzakelijk online aangeboden, waardoor ze toegankelijk zijn voor zowel individuele studenten als bedrijven die hun medewerkers willen bijscholen.