Total Specific Solutions (TSS) heeft 100% van de aandelen overgenomen in eLoo, een marktleider op het gebied van kwaliteitsontwikkeling voor scholen

eLoo is een strategische samenwerking aangegaan met TSS. Deze strategische samenwerking zal eLoo in staat stellen om gebruik te maken van het netwerk en de expertise van de TSS-groep van bedrijven en daarbij als stand-alone autonome business unit door te gaan.

Met Total Specific Solutions aan boord is eLoo klaar voor de volgende fase van het bedrijf: “Wij zijn erg trots eLoo te mogen verwelkomen bij TSS. Het eLoo-team heeft diepgaande kennis van de markt en heeft in samenwerking met scholen een platform ontwikkeld dat goed inspeelt op de behoeften van hun sector. De reputatie van eLoo als pioniers en hun pragmatische marktbenadering sluiten naadloos aan bij de visie van TSS”, aldus Abdelmoula Salah van Total Specific Solutions.

Lindenaar & Co adviseerde de aandeelhouders van eLoo en coördineerde de gehele transactie, waaronder het opstellen van het informatie memorandum en het financieel model, het in kaart brengen van mogelijke kopers, evalueren van biedingen, voeren van onderhandelingen en het coördineren van het due diligence traject.

eLoo
eLoo

eLoo ontwikkelt sinds 2013 software voor en in samenwerking met scholen en is één van de marktleiders op het gebied van kwaliteitsontwikkeling in de Nederlandse onderwijssector. Het eLoo-platform bestaat uit modules voor lesobservaties, professionele ontwikkeling, schoolenquêtes en een analysemodule voor alle data.

Total Specific Solutions
Total Specific Solutions

Total Specific Solutions, onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI), een van de grootste en meest gerespecteerde softwarebedrijven van Noord-Amerika, heeft een belang in verschillende softwarebedrijven die zich richten op de educatieve sector in Portugal, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Polen. Ze geloven in ‘Software for Life’ en zeer lange termijn investeerder in onafhankelijke softwarehuizen. Ze bieden financiële zekerheid, strategische begeleiding en delen hun best practices, zodat zij leiders kunnen worden / zijn in hun respectievelijke domeinen.