Investeringsmaatschappij AAC Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in Verasol van haar huidige aandeelhouders, Verasol-oprichter dhr. Verhoeven en Committed Capital.

Met AAC Capital als nieuwe aandeelhouder wil Verasol de internationale expansie versnellen.

Lindenaar & Co trad op als adviseur van de aandeelhouders van Verasol en coördineerde het volledige transactieproces van zoeken naar mogelijke investeerders tot aan ondersteuning bij de finale onderhandelingen.

Profiel Verasol
Profiel Verasol

Verasol, opgericht in 2011, is een kwaliteitsmerk voor buitenleven. Verasol produceert jaarlijks ongeveer 6.500 tuinkamers/veranda’s en heeft 110 medewerkers. De onderneming verkoopt een brede productrange in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België via haar eigen winkels, selected dealers en distribiteurs.

Profiel Committed Capital
Profiel Committed Capital

Committed Capital is een investeringsmaatschappij die zich richt op MKB-ondernemingen met een sterke groei ambitie. De focus ligt op ondernemingen met een ondernemingswaarde tussen de €5 en €20 miljoen.

Profiel AAC Capital
Profiel AAC Capital

AAC Capital is een investeringsmaatschappij die zich richt op winstgevende ondernemingen met een hoofdkantoor in de Benelux en een ondernemingswaarde tussen de €10 en €150 miljoen.