Hoffelijk en Lindenhaeghe, een portfoliobedrijf van Capital A Investment Partners, zijn gefuseerd om als één bedrijf verder te bouwen aan het gezamenlijke doel: marktleider zijn voor het opleiden en vakbekwaam houden van financiële dienstverleners

Dankzij de fusie tussen Hoffelijk en Lindenhaeghe is een nog sterker merk gecreëerd met unieke gecombineerde eigenschappen. Vanuit twee sterke bedrijfsculturen met een kwaliteitsgedreven focus zullen beide bedrijven door de fusie, naast de gedeelde klantfocus, ook complementair aan elkaar waarde toevoegen. Lindenhaeghe kan rekenen op een uitgebreid netwerk aan tevreden klanten, maar de organisatie stond voor een grote investeringsuitdaging op gebied van het doorontwikkelen van de IT-architectuur en -systemen. In de afgelopen jaren heeft Hoffelijk hier juist in geïnvesteerd. Het bedrijf zocht vervolgens naar manieren om het marktaandeel uit te breiden om deze investeringen voort te kunnen zetten. De fusie bleek een oplossing te bieden voor beide uitdagingen.

Lindenaar & Co trad op als adviseur van Hoffelijk en coördineerde het transactieproces, waaronder het opstellen van de transactiedocumentatie, het coördineren van het due diligence proces en het uitonderhandelen van de transactievoorwaarden.

Hoffelijk
Hoffelijk

Hoffelijk is een opleidingsinstituut en kenniscentrum op het gebied van financiële dienstverlening en juridische beroepen. Het bedrijf is opgericht in 2008 en gevestigd in Rotterdam. Hoffelijk biedt verschillende opleidingen, trainingen en cursussen aan voor financieel adviseurs, hypotheekadviseurs, vermogensbeheerders, notarissen, advocaten en andere professionals in de financiële en juridische sector. Het doel van Hoffelijk is om professionals in deze sector te ondersteunen bij het verkrijgen en onderhouden van relevante kennis en vaardigheden, zodat zij hun werk op een hoog niveau blijven uitvoeren en bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van de sector.

Lindenhaeghe
Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in opleidingen, trainingen en examens op het gebied van financiële dienstverlening, HR en management. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse opleidingsmarkt. Lindenhaeghe biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen aan, variërend van basiscursussen tot gespecialiseerde programma's. Het bedrijf heeft een online leerplatform ontwikkeld dat toegankelijk is voor zowel individuele studenten als bedrijven die hun medewerkers willen opleiden en bijscholen.