Nationale-Nederlanden heeft geïnvesteerd in Otherside at Work (“Otherside”), de leidende softwareontwikkelaar op het gebied van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid en aanbieder van het meest complete verzuimsysteem van Nederland (Xpert Suite).

Otherside behoudt haar onafhankelijkheid en zelfstandigheid en kan met de investering van Nationale-Nederlanden haar groei in binnen- en buitenland versnellen. Otherside gaat daarnaast ook een strategische samenwerking met Human Capital Services, een dochterbedrijf van Nationale-Nederlanden.

Lindenaar & Co heeft Otherside at Work en haar aandeelhouders geadviseerd tijdens het proces, de werkzaamheden bestonden onder andere uit het opstellen van een waardering en het assisteren bij de onderhandelingen.

Profiel Otherside at Work
Profiel Otherside at Work

Otherside at Work, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch is de leidende softwareontwikkelaar op het gebied van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid. Otherside at Work wordt geleid door Diederik Benders en Roel van der Sanden en biedt meerdere SaaS oplossingen aan, waaronder Xpert Suite, het meest complete systeem voor bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid van Nederland.

Profiel Nationale-Nederlanden
Profiel Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Sinds de negentiende eeuw is Nationale-Nederlanden actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener met een beursnotering aan Euronext Amsterdam.