Lindenaar & Co heeft M.J. de Nijs en Zonen Holding B.V. (“De Nijs”) geadviseerd om tot een gefaseerde overgang te komen van de derde naar de vierde generatie van familie de Nijs.

 

In de gefaseerde overgang is de complexiteit van een familiebedrijf, de wil om tot een gelijkwaardige opzet te komen van instromen van de vierde generatie en het uitstromen van de derde generatie meegewogen. De overgang is gebaseerd op een van de belangrijkste kernwaarden van de familie; continuïteit van het bouwbedrijf.

 

“Mede door het goed onderbouwde advies van Lindenaar & Co is de familie de Nijs in staat om de overgang derde naar vierde generatie reeds nu af te ronden. Het advies van Lindenaar & Co heeft bij de familie de Nijs het inzicht gegeven dat op dit moment alle ingrediënten aanwezig zijn om voor alle stakeholders een correcte beslissing te nemen.” (Winfred de Nijs)

Profiel M.J. de Nijs en Zonen Holding
Profiel M.J. de Nijs en Zonen Holding

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen Holding B.V. behoort tot de top 20 meest vooraanstaande bouwbedrijven van Nederland en richt zich voornamelijk op woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie- en restauratiewerkzaamheden. De Nijs is specialist in binnenstedelijk bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. Vooral woningbouwprojecten komen in toenemende mate tot stand door eigen ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld Pontsteiger in Amsterdam in samenwerking met Dura Vermeer.